A partyzoo.hu oldala a jegyvásárlást csak bankkártyás fizetés esetén tudja biztosítani.

1) Milyen bankkártyát használhatok fizetésre?
Partnerünk a B-Payment Zrt. a MasterCard, a Maestro, az American Express, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) kártyákat fogadja el.

2) Mikor kell megadnom az adataimat?
Csak a rendelési folyamat legvégén, amikor már magát a rendelést is feladtad!

3) Kinek adom meg az adataimat? Biztonság
A partyzoo.hu szolgáltatás Magyarországon a B-Payment Zrt.-n keresztül teszi lehetővé a bankkártyás fizetést.

A partyzoo.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a partyzoo.hu nem értesül, azokat csak a bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngésződnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A bank a tranzakció sikeressége esetén azonnal zárolja a kártyán lévő összeget és automatikusan értesít minket, így a képernyőn igazoljuk vissza a rendelés kifizetését. Kérjük, hogy a fizetési folyamat alatt ne zárd be a böngésző ablakot!

Összefoglalva a fizetés lépései: a partyzoo.hu oldalon kiválasztod a kártyás fizetést, majd a banki oldalon meg kell adni a kártya adatait. A fizetés gomb megnyomása utána a bank visszairányít a partyzoo.hu oldalára, ahol láthatod a sikeres tranzakció adatait.

4) Mi történik ha nem sikerült a bankkártyás fizetés
Ekkor a rendelésedet töröljük, de semmi gond, mert visszadobunk a rendelésedet ellenőrző képernyőre, ahol a készpénzes fizetés választásával a rendelés egy gombnyomással újra feladható.

Amennyiben a banki oldalról nem jössz vissza a partyzoo.hu oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző “Vissza/Back” vagy a “Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz, ill. bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a partyzoo.hu-ra, a fizetés sikertelennek minősül. Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kívánsz tájékozódni, kérjük, vedd fel a kapcsolatot számlavezető bankoddal.

5) A megrendelés lemondása
A megrendelés annak kifizetése után nem visszavonható.

6) Reklamáció, avagy… hogyan kapom vissza a pénzem
Minden bankkártyával fizetett rendelésnél kérjük, hogy a reklamációt írásban küldd el az partyzoo@partyzoo.hu címre. A reklamáció tartalmát minden esetben 1 munkanapon belül kivizsgáljuk, és amennyiben a vásárló panasza valós, úgy a vásárlót kártalanítjuk – szükség esetén a teljes vételárat 3 munkanapon belül visszautaljuk.

7) Adatvédelem és jogérvényesítési lehetőségek
Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a partyzoo.hu üzemeltetői megsértették személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.